VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Guldglittrig tumnagel kan vara en fördel när man är ute och liftar

Inte för att jag liftar särskilt flitigt nuförtiden, men jag gjorde det i mina ungdomsdagar. Växjö till Köpenhamn. Tyskland till Växjö. Öland till Växjö. Somewhere in Iceland till Somewhere in Iceland, Somewhere in Austraila till Somewhere in Austraila osv. Detta helt ensam. Min mamma skulle nog få ett smärre anfall om hon visste det.

Att lifta är inget jag skulle rekommendera någon att göra nu. Åtminstone inte ensam. Det finns för många skumma typer. Under min liftningskarriär har jag bara råkat ut för en skum typ. Han försökte inbilla mig att jag var modellmaterial och att jag skulle tjäna storkovan om jag började hänga med honom. Det blev inget av det, jag hoppade ur bilen vid närmsta bensinmack och fortsatte sedan att vifta med tummen.

Nog om det. Jag ville bara visa upp min fina tumnagel och berätta att jag skapat detta mästerverk med hjälp av guldflingor (panduro) och överlack. Lätt som en plätt.


Kommentarer


  1. spiderchick februari 15, 2013 on 15:49 Svara

    hu vad läskigt med liftning hörru! *svettas vid tanken på att min barn skulle göra det samma* hehe

    Själv har jag liftat med raggare en gång, i en raggar bil. Det kändes tufft. Vi åkte ca 200 meter bara, men ändå. Det var en LIFT!

    Supersnygg nageln blev! Och lampskärmen med!

  2. Catten februari 15, 2013 on 17:15 Svara

    Av någon – även för mig – outgrundlig anledning känns det sjukt kul att du är från Växjö, my old hometown. Även om du övergivit oss känns som om stan äntligen producerat nåt bra, inte bara oljeskandaler, fejkade klockor och nazidemonstrationer 🙂

    OnT så var jag alltid för feg för att lifta, men samtidigt känt det som om jag förmodligen missat en hel del äventyr….naturligtvis har jag förbjudit mina barn att göra det!

  3. A-K.S -Dagdrömmaren februari 16, 2013 on 15:04 Svara

    Är en fegis skulle aldrig våga lifta 😉

    Snyggt 🙂 Nu blev jag sugen på att måla mina naglar

  4. Ajabajaerika februari 18, 2013 on 03:23 Svara

    Jag har liftat och liftar mycket. Jag tycker inte man ska behöva vara rädd. Tycker man någon känns läskig kan man bara tacka nej till åkturen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna