VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gör din egen ping-pong-lampa

pingponglampa

pingponglampa

För ett par veckor sedan brakade vår kökslampa ner i golvet. Två medelstora glaskupor gick i minst tusen bitar. Orsak? Trotsig treåring gungade lampan för att hon var arg. PANG osv. Detta kallar jag learning by doing. Jag har sedan dess spejat efter en ny lampa och nu har jag äntligen hittat något jag tycker är fint. En ping-pong-lampa! Klart jag ska göra en sådan här.


Kommentarer


 1. Den där Moa februari 14, 2013 on 13:22 Svara

  När du har gjort den. Kan du inte skriva hur du gjorde då steg för steg? Kan vara att jag är sjuk eller bara allmänt opysslig men jag förstod inte mycket av hur jag skulle göra av den där instruktionen. =( Snyggaste lampan jag sett på länge!

 2. Martina februari 14, 2013 on 13:37 Svara

  Ja, gör nu en instruktionsvideo!
  Den var fasligt läcker!

 3. Pinglan februari 14, 2013 on 13:41 Svara

  Åååh va fin och färgerna matchar din blogg 😀

 4. weran februari 14, 2013 on 19:39 Svara

  Så himla läcker så man vill äta upp den! Men precis som så ofta när man ska göra något själv så blir det inte direkt billigt :( Med ett styckepris på 5 kr per pingisboll (stiga) gånger 180 st = 900 spänn bara i bollar! Sedan tillkommer sprayfärger som kostar drygt 100 spänn burken osv. Hur som haver, det ska bli kul att se när den klar!

 5. A-K.S -Dagdrömmaren februari 14, 2013 on 21:53 Svara

  Vilken underbar lampa, blir glad av att se den :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna