VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mousserat vin is the shit

mousserat Castelforte

Jag ÄLSKAR att dricka mousserat vin och skulle vilja påstå att jag blivit lite nördig vad det gäller. Champange är i mitt smak och tycke. Det finns mängder av fina mousserade viner som är godare. Mousserat vin som inte är tillverkat i Champange är dessutom betydligt mer prisvärda. Vi testade senast en ny sort vid namn Castelforte, den kostade bara 75 kr och var supergod. Den var frisk och inte så söt i smaken. Dessutom hade den väldigt fin färg. Fräsch och inte för gul. Om du är ute efter ett gott mousserat vin, kan jag verkligen rekommendera detta. Vi kommer definitivt köpa det igen.


Kommentarer


  1. s februari 9, 2013 on 22:54 Svara

    Och om en råkar gilla när det smakar sött, vad skulle du rekomendera då? 🙂

    • apan februari 10, 2013 on 09:32 Svara

      Hmmm, jag skulle verkligen råda dig att prova denna. Den är söt men frisk liksom. Vi brukar dricka Pongratz och Anna. De är inte supersöta, då är denna sötare. Testa, den var verkligen god.

  2. s februari 10, 2013 on 10:17 Svara

    åkej då. 😉

    • apan februari 10, 2013 on 12:40 Svara

      Jag menar verkligen det, om du gillar mousserat – kör hört.

  3. weran februari 10, 2013 on 11:29 Svara

    ok, det måste ju alltid finnas en besserwisser som inte kan hålla truten och jag måste bara rätta dig liiite, lite: Mousserande vin inte mousserat, champagne inte champange. Jag är språkvetare och översättare och var bara tvungen, förlåt! För övrigt håller jag med dig big time, bubbelvin ist DA SHIT! Jag älskar’t och tycker att man aldrig blir på så sprudlande humör av någon annan alkoholhaltig dryck som bubbel!

    • apan februari 10, 2013 on 12:37 Svara

      Hahaha, jag älskar bessewissrar – INGEN FARA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna