VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Flaxa stolt med pattarna och håll huvudet högt – Favorit i repris

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Allmänt

När jag satt och pluggade i natt satt passade jag på att dela min tjusiga mindmap på facebooksidan. Jag roade mig sedan med att bläddra igenom bildarkivet, tror ni att jag skrattade högt när jag upptäckte denna gamla goding?

Åh, vad jag älskar sociala medier. Jag kommer ihåg exakt när tweeten skrevs, det var inne på H&M en svettig dag i augusti. Jag var höggravid och skulle precis bege mig till förskolan för att hämta barnen. Jag svettades som en gris och ville inget hellre än att ta av mig koftan, vågade dock inte pga boob flash de luxe. BH? Vad är det och varför? Jag älskar när brösten får hänga fritt. Numera är så hängiga att jag faktiskt skulle kunna gömma saker under dem. Hängbröst är himla bra om man är rädd för ficktjuvar.


Kommentarer


 1. Suz februari 6, 2013 on 07:40 Svara

  Haha, underbart!

 2. shadaim12 februari 6, 2013 on 08:06 Svara

  Vad sköna ni är alltså =)
  ibland är edt så skönt att barra låta bröna hänga å slänga fritt 😉

 3. Blixa februari 6, 2013 on 09:55 Svara

  Underbart!

 4. Sandra februari 6, 2013 on 10:02 Svara

  Haha. :-)
  Själv älskar jag bh!! Jag gillar när brösten sitter där de ska. :-)

 5. ”Hängbröst är himla bra om man är rädd för ficktjuvar.” <3

 6. LoLo februari 6, 2013 on 10:21 Svara

  Sandra: Fast brösten sitter väl där de ska utan bh!? The natural way!
  Med bh så ”tvingar” man bröna till ett ställe, fusk alltså! ;-D

 7. Flyttlådan februari 6, 2013 on 12:06 Svara

  Åh! Vilken bra idé! Istället för fickor (är dålig på att ha kläder som har fickor på sig för övrigt). Jag har själv inte bh på mig annars än när jag jobbar. I hemmets lugna vrå förstår jag faktiskt inte varför jag ska gå runt och känna mig obekväm. Man får väl ta att man blir nockad någon gång då och då när man får för sig att dansa runt i glädje i vardagsrummet (It happens) liksom. Kram!

 8. ss februari 6, 2013 on 14:25 Svara

  Jag tycker det är skönare MED bh. Blir mindre svettigt under vecken.

 9. […] Ovan är meningen som fick mig på fall understruken med rött. Hela inlägget finns här […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna