VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En mycket bra dag

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Allmänt

20130130-212526.jpg
Damplivet de luxe. En vacker dag kommer jag säkert att le åt minnet av dagarna som småbarnsmorsa, men just nu känns det helt hysteriskt. Det faktum att Freddie är en ryggbajsare av rang gör att jag varje morgon vaknar upp i en härligt gul bajsfläck. Yey! En bajspöl som jag torkar bort i den mån det går och som jag tvättar bort minst en gång i veckan. Idag var inget undantag, men tillskillnad från andra morgnar vaknade jag långt innan klockan ringde. Jag smög upp och hoppade in i duschen för att unna mig själv en välbehövd spamorgon. Jag känner mig fräsch som en nyponros och ska nu ägna förmiddagen åt att sortera lego alternativt bringa ordning i min garderob. Vad hittar ni på för skojigt idag?


Kommentarer


 1. Kakan | MurmelDjuret januari 31, 2013 on 10:19 Svara

  Haha! Oj, förlåt för att jag skrattar fast du förstår nog det roliga i det antar jag! Konstigt vore väl annars kanske.. 😛
  Men du är så positiv!!! Så härligt med din glädje och lättsamhet!!
  Den här dagen kommer säkert bli ännu bättre och jag själv ska bara passa på att njuta av att få vara ifred lite, från sambo och barn! :)) Kaaaanske blir det att måla lite.

 2. Anaiah januari 31, 2013 on 10:33 Svara

  Vabbar… För två till synes friska barn… I say no more…

 3. Ellen januari 31, 2013 on 13:10 Svara

  Det gjorde min bebis oxå, byt blöjsort det funkade för oss

 4. ss januari 31, 2013 on 13:43 Svara

  Jag har nyligen bytt från blöjstorlek 3 till 4 och statistiken visar färre läckage. Men har du testat pysventil när lilla hjärtat är spänd i magen…. Det kan hända GREJER då..haha..!!
  Jag har idag lämnat 3-åring på dagis. Köpt semla på hemvägen till förmiddagsfika. Sovit en liten stund med den lille för att kompensera tortyrnatten. Sen lunchsoppa. Övat på nyupptäckta rygg-till-mage-rullningen. Ammar nog var och varannan timme (dygnet runt). Och snart dags för hämtning igen och imorrn har den stora veckans andra hemmadag.. Kan bli hysteriskt.
  Nåt som är fucking fantastiskt och som gör att en står ut med hysterian är att maken gått ner till 80% och slutar tre varje dag. Rekommenderas!! Pengaförlusten är ingenting mot vad vi får ut i tid tillsammans och minskad press på hemmaföräldern (dvs fn jag).
  Tack för härlig läsning.

 5. peachbeast januari 31, 2013 on 21:05 Svara

  Kör en mini after work själv här hemma med en god öl och chilinötter som maken gör åt mig. De är grymt goda! Bredvid ligger bebé och rullar runt, drar av sig strumpor, gör ansatser till att krypa och pillar på precis allt. Samtidigt! :-)

 6. Anna januari 31, 2013 on 22:57 Svara

  Hej! Å vilken bra och rolig blogg du har. Är också föräldraledig med lilla nummer tre, något yngre än din, känner igen mig och skrattar! Men du, var kommer leopardtajtsen ifrån? Letar efter såna men hittar bara one size etc på tradera och vågar inte riktigt köpa.. Plus att dina har precis rätt nyans. Mvh Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna