VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Del 6 av 100

Det går fort att avläsa på människors kroppsspråk huruvida de är gröngölingar eller gamla i gemet. Jag stör mig på nyanlända. Folk som precis kommit hit och har som dröm att upptäcka världen. De låter sig förtrollas av Bangkoks skönhet. De låter sig snärjas av den glättiga ytan. De åker till red light distrikten för att plåta horor, de går på ping-pong-show för att få se det med egna ögon. Väl hemma berättar de sedan med triumferande min om hur brudarna sköt ut pingisbollar ur fittan. #blogg100


Kommentarer


  1. Helena januari 28, 2013 on 09:12 Svara

    Det här är sinnessjukt bra! På absolut allvar. Jag är ingen mesig lättvunnen kritiker, det kan jag lova dig. 😉 När man skriver själv är det lätt att sniket kritisera andra och bli kräsen och snobbig, men jag vill se en roman, det vill jag verkligen.

  2. shadaim12.wordpress.com/ januari 28, 2013 on 09:54 Svara

    Ha ha ha så jäkla bra skrivet!!

  3. Hondjur januari 28, 2013 on 11:33 Svara

    …Och det är så jävla sant…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna