VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vill du också hoppa på utmaningen #blogg100?

photo

Fredrik Wass har startat en utmaning vid namn #blogg100 som går ut på att bloggare ska blogga minst ett inlägg om dagen. Den börjar idag och håller på hundra dagar framåt. Den som har twitter kan posta en länk där under hashtag #blogg100. Jag är på utmaningen och kommer skriva en påhittad berättelse i hundra inlägg framöver.


Kommentarer


 1. Hondjur januari 23, 2013 on 20:52 Svara

  Det är ett sjukt roligt initiativ. Jag önskar tiden och energin fanns. Det tror jag tyvärr inte den gör … Men ja, ett guld initiativ.. och jag är än glad nog att du är med så jag kan följa dig! :)

  • apan januari 24, 2013 on 14:19 Svara

   Ja, du för följa mig. <3

 2. Låter väldigt kul! Det måste jag försöka mig på. :)

  • apan januari 24, 2013 on 14:17 Svara

   Gört!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna