VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Style by Apan – Januari

Style by Apan
Forever Unique stripe dress, 1 180 SEK / Heart shirt, 155 SEK / Zoe karssen sweat shirt, 1 140 SEK / Steve Madden leather shoes, 650 SEK / Echo Design long glove, 200 SEK

Oh la la tröja, jag vill ha dig! Likaså vill jag ha ceriserosa handskar, turkosa kängor, en svartvit randig klänning och en cardigan med hjärtan på. Det skulle sitta fint på mig. Jag insåg precis att den svartvitrandiga klänningen hänger kvar som favorit från decembers style by apan.


Kommentarer


  1. Världens bästa Maria januari 23, 2013 on 10:50 Svara

    Tröjan med hjärtan var ju superfin!! Och Oh lala-tröjan också! Vill ha! Vet visserligen inte riktigt om det är min stil men å andra sidan har jag nog ingen stil så egentligen borde man slå till och klicka hem båda två! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna