VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Save the date

Roller DerbyDen 26 januari är det roller derby fight mellan mitt derbylag Brass Knuckle Harlots och de råa brudarna i Slayer Sisters. Var sammandrabbningen kommer äga rum är ännu inte riktigt bestämt. Vi hade en lokal bokad men helt plötsligt visade sig att den var dubbelbokad till ett herrlag i handboll. Det är väldigt typiskt och inte särskilt förvånande att vi småbrudar i derbyn får ta ett kliv åt sidan när de stora och starka karlarna ska spela match i vilken sport det än må vara.

Jag längtar tills jag är i så pass bra form att jag kan ge mig ut och kriga på banan. Tills vidare får jag kriga med mina studier, alldeles strax, närmare bestämt klockan 9 går startskottet för tentamen i Etik. Önska mig lycka till.

 


Kommentarer


 1. Hanna januari 18, 2013 on 08:52 Svara

  Stooooort lycka till! Håller alla tummar jag kan att det går vägen:)

 2. Fanny januari 18, 2013 on 09:20 Svara

  Lycka till!! :)

 3. Luxxie - Kreativt kaos januari 18, 2013 on 10:05 Svara

  Lycka till!! 😀

 4. Sara Brännholm januari 18, 2013 on 11:01 Svara

  Lycka t ill!!
  Känner igen mig så extremt mycket. Just nu vill jag helst be mina studier dra åt h-vete 😀

 5. Carolina januari 18, 2013 on 12:09 Svara

  Hej. Jag hittade hit genom Lady Dahmer och kommer säkerligen titta in fler gånger.
  Jag läste nyss ditt inlägg Hemlösa på Södermalm, jätte bra initiativ men kan inte sluta fundera vad dom skulle med gynekologstolar till… Hoppas jag får svar på frågan så jag slipper fundera mer :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna