VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Drick en perfekt skummad latte på Fabrique Rosenlundsgatan

DSC_1629

Jag måste tipsa er om Fabrique, en liten café och bagerikedja som finns lite varstans på Södermalm. Stämningen är kontinental och avslappnad.

DSC_1613

Bakverken är tydligen jättegoda om man nu gillar sådant där. För min del är det bra, jag har lagt av med fikabröd. Men det ser riktigt smarrigt ut.

DSC_1624

Istället håller jag mig till en god latte. Jag som är en väldigt kräsen lattedrickare blev positivt överraskad när jag satte läpparna till glaset och tog första sippen, latten var så perfekt skummad som den kan bli. Nu kommer jag bara vilja gå hit och dricka latte bara för det. Visst är det typiskt att man ska vara en sådan jäkla revirpinkare?

Om ni är intresserade kan jag även passa på att meddela att min sockeravgiftning går fint. Jag känner mig renad men ska för den sakens skull inte ta ut en seger i förskott. För min del handlar det mest om att bestämma mig och göra ett statement för mig själv. Nu var det vara bra. Bort med socker och fika bröd. En annan sak som känns viktig är att bara dricka latte en dag i veckan. Helst efter att jag varit duktig med studierna så att jag har en morot.

DSC_1618

Fint golv och fina lejontassar inne på Fabrique RosenlundsgatanKommentarer


  1. Kakan | MurmelDjuret januari 10, 2013 on 16:03 Svara

    Uuuj uuj ujj! Vad de där fika börden såg goda ut!!!! Undrar hur man kan motstå de när man har de rakt under näsan??? 😛

  2. Emelie januari 10, 2013 on 16:03 Svara

    HEJA HEJA!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna