VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ett paket säger mer än tusen ord

paketFinns det något roligare än att slå in paket? Svar: Ja, att öppna dem. Jag tycker om att slå in paket. Ett paket säger mer än tusen ord liksom. Det går på något vis utskilja intentionerna genom att titta på paket. Vad för typ av papper är det inslaget med? Butikens egna med reklamlogga på eller eget? Finns det snören och i vilken färg? Hur är sitter snörena och är det någon extra krusidull på? Är det inslaget med kärlek och väl vikta kanter eller är det ihoprafsat? När jag slår in paket till barn brukar jag tejpa skarven på baksidan med robottejp som jag köpte inne på Mini Rodin för evigheter sedan. Det piffar upp.


Kommentarer


  1. Andrea januari 6, 2013 on 16:39 Svara

    Finaste tejpen! Jag har börjat lacka mina paket, inte bara till jul! på landet hittade jag och mormor en massa sigill som gamla släktingar har haft! Då blir det lite extra kul tycker jag. :)

    • Apan satt i granen januari 7, 2013 on 16:04 Svara

      Vad roligt! Det är kärlek det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna