VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fest med häst

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Allmänt

CanastaDSC_0703

ostmacka

Idag åkte jag, Lovi, Freddie och Helena till ett stall. Jag har inte ryktat en häst sedan jag var barn men den kunskapen satt kvar. Lovi fick rida och jag ledde hästen. Efter den lilla ridturen drack vi varm choklad och åt ostmackor. Det var så skönt att komma ut ”på landet” jag saknar det verkligen. När jag var liten drömde jag om att bo i ett rött hus på landet med röda knutar och den drömmen påminns jag av varje gång jag lämnar stan.


Kommentarer


 1. Martina januari 5, 2013 on 19:50 Svara

  Det påminner om Eolhälls gård? Där är det jättefint!

  • Apan satt i granen januari 7, 2013 on 15:55 Svara

   Det var Eolshälls gård :)

 2. Suz januari 5, 2013 on 19:56 Svara

  Snygg kopp och så mysigt med häst!

  • Apan satt i granen januari 7, 2013 on 15:56 Svara

   Rice är märket på koppen och hästen var jättemysig :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna