VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hur ska det går?

Jag hade ju tänkt att jag skulle sitta och skriva på min inlämningsuppgift. Jomentjena. Freddie som lyckligtvis är på bättringsvägar har en punktmarkeringsdag varpå jag har henne i bärselen. Så fort jag lägger ner henne vaknar hon. Med andra ord är det likabra att hon får hänga på min mage som en liten apunge.

Men hur ska det gå med inlämningsuppgiften och tentan som jag ska skriva på lördag? Det är som det är och jag får helt enkelt göra så gott jag kan. Går det så går det och går det inte kommer jag med stor sannolikhet att överleva.


Kommentarer


  1. Emelie november 29, 2012 on 14:03 Svara

    Naaaw, som en liten koalabebis!

    Kan du inte skriva samtidigt som hon sitter i selen då?

  2. Hondjur november 29, 2012 on 20:45 Svara

    Skön inställning. Allt går.. Och gör det mot all förmodan inte det.. ja, så överlever man! Det gör man ju alltid! :)
    Men lycka till gumman!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna