VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Babybluesen som uteblev och tentadag

20121106-163437.jpg

Det har gått över en vecka sedan Freddie ploppade ut och jag är på världens bästa humör. Annars är det vanligt att depphormonerna slår på ett par dagar efter förlossningen.

Idag har jag försökt skriva en tenta. Tiden går ut om en halvtimma och jag har precis klarat av fråga ett av tre. Jag skickar in det jag har och hoppas på att få komplettera istället för att göra en omtenta.

Nu har mina bröst svällt till dubbel storlek och lagom till detta vaknar Freddie och vill ha mat. Visst är det fantastiskt hur naturen fungerar. Vi är djur.


Kommentarer


  1. Nenna november 22, 2012 on 06:14 Svara

    Nu i efterhand saknar jag den där känslan! När brösten spännde och Hampus vaknade lite lagom sådär. Mysigt nu, mindre mysigt när det läckte som.ett såll så fort Hampus gav ifrån sig ett pip. Det var som ett startskott för brösten att spruta! Haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna