VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skönaste trosan, godaste chipsen och bästa besöket

20121030-212634.jpg

20121031-163620.jpg
Glädjen när Natashja aka Lady Dahmer lite försiktigt knackade på dörren till mitt rum på BB fann inga gränser. Lady knäppte en smickrande bild på mig i världens skönaste trosor efter det satte vi oss i korridoren. My god vilka goda chips kvinnan hade köpt till mig. Jag har blivit besatt av ICAs honey and bbq eller vilka det nu var.

Efter en stund anslöt Cissi den heliga fikastunden. Jag blev verkligen glad av besöket. Genuint lycklig om ni förstår vad jag menar. Att efter en förlossning få sitta tillsammans med en kär vän och prata livet/true Blood samtidigt som goda chips äts är kärlek.


Kommentarer


  1. Mickan oktober 31, 2012 on 18:29 Svara

    De ser ju så jävla obekväma ut men de är ju så djukt sköna. Jag snodde med ett 20-tal hem då jag hade kjejsarsnitt o alla vanliga trosor skar in i snittet. Efter en månad va typ chris lite tveksam till mig val av trosor…

  2. Luxxie - Kreativt kaos & Konstigheter oktober 31, 2012 on 20:41 Svara

    Vad härligt! Det låter som ni hade riktigt mysigt, och grattis igen till lilla Freddie!

  3. Hanna - Mode, smycken och min vardag november 1, 2012 on 07:21 Svara

    Kul med besök!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna