VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

På väg till förlossningen med blandade känslor

Imorse vaknade jag men en otäck känsla av att det var dött i magen. Jag buggade och knuffade på bebisen men fick inget gensvar. Jag drack iskall saft, ringde förlossningen och blev ombedd att åka upp.

Efter att ha lyssnat på hjärtljud, som visade sig vara stabila gjordes det ultraljud i en evighet. Sen skulle läkaren överlägga något med överläkaren. Barnmorskan kom in och berättade lite löst vad det rörde sig om. Tydligen var bebisen lite för stilla under ultraljudsundersökningen och de ville att jag skulle hem, äta lunch, komma tillbaka och undersökas igen.

Nu är vi alltså på väg upp igen. Om bebbe fortfarande är passiv lutar det åt igångsättning vilket känns läskigt. Jag vill komma igång själv. Känner mig kluven och lite lost.


Kommentarer


 1. Sarah oktober 28, 2012 on 13:28 Svara

  <3!!

 2. Janna oktober 28, 2012 on 13:28 Svara

  Håller alla tummar på att allting ordnar sig till det bästa! Lycka till!

 3. Jag är säker på att allt kommer att gå bra! Jag skickar mängder av positiv energi åt ditt håll!

 4. Lisette oktober 28, 2012 on 13:46 Svara

  Lycka till! Snart är bebis här!!

 5. veronica oktober 28, 2012 on 14:11 Svara

  hoppas allt går bra.. lycka till kram veronica

 6. Stenstromsbloggeria oktober 28, 2012 on 14:18 Svara

  MIn tjej va också still sista dagarna och jag va jätterädd . Tror dock nu efter att hon mest laddade .

  Hoppas att allt ser bra ut och att du snart får möta din bebis .

  Kram

 7. Snurklan oktober 28, 2012 on 14:25 Svara

  Håller tummarna för er! Förhoppningsvis är er lilla snart hos er pigg och fin.

 8. Jolene oktober 28, 2012 on 14:32 Svara

  Skickar massa positiv energi till er och hejjar på! Följt dig på insta o njutit av magen. :-)
  snart har ni en pigg o go bebis hos er! Kram!

 9. Blommia oktober 28, 2012 on 14:34 Svara

  Tänker på er! <3 lycka till med allt!! Kram!

 10. <3 Det här kommer gå fint! Nu ska bebisen komma ut tycker jag!

 11. Fanny oktober 28, 2012 on 15:00 Svara

  Hoppas allt går bra!

 12. Martina oktober 28, 2012 on 15:10 Svara

  Igångsättning blir jättebra! Snart är det dax att ni får snosa på er bäbis! :-)

 13. Caroline oktober 28, 2012 on 15:15 Svara

  Tänker på er! Snart har du bebisen i din famn! <3

 14. Lisa oktober 28, 2012 on 15:42 Svara

  Snart kommer barnet! Jag blev akut igångsatt och det går så bra så om det nu skulle falla sig så.

 15. Karoliina - med K och två i oktober 28, 2012 on 15:47 Svara

  Håller tummar och tår att bebis kommer ut snart och att allt går bra! Söndagar är bra dagar att föda på :)

 16. ss oktober 28, 2012 on 15:49 Svara

  för drygt tre v sedan hade jag gått två v över tiden o tyckte det var lite för stilla i magen.Åkte in för kontroll och det bestämdes att jag skulle bli igångsatt… Dubbla känslor då jag dels ville bli av med stora magen o dels ville komma igång själv. Fick nåt som skulle få livmodertappen att mogna o de sa att jag i värsta fall skulle få gå runt på förlossningen ett dygn o vänta på värkarna. Men efter ca fyra timmar satte värkar igång och två timmar efter det hade jag krystat ut lilla knytet. Allt gick bra. Önskar dig all lycka.

 17. Sabina oktober 29, 2012 on 21:50 Svara

  Hej!
  Följt din blogg under några veckor och fick barn nr 3 den 17okt. Väntat och väntat på att du nu ska få, så GRATTIS till din lilla kille.

  Måste bara berätta om att jag var med om samma sak som du tre dagar innan vår lilla tjej tittade ut. Aldrig nojjat mig över att liten skulle ”dö” i magen men just denna morgonen var magen som en tyst,stilla, klump. Jag var helt säker på att liten dött och vi åkte i illfart till förlossningen. Allt var bra och men det tog tre timmar innan liten började röra sig. Jätte konstigt och läskigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna