VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tummen upp för SF Bio

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Älska

Vi var som bekant på bio igår och det var ju minst sagt en upplevelse. Filmen skulle börja klockan 16.30 men inget hände och ingen orkade bry sig. Den kommer väl igång när den kommer igång liksom. Jag och min sambo pratade om ditten och datten och hade inget bekymmer med att det blev en sen start.

Efter cirka 20 minuter i biosalongen var det en handlingskraftigt dam som fick nog och gick för att säga till personalen. In rusade personalen och beklagade att filmen inte hade rullat igång. Tydligen sköts allt det där automatiskt.

Det visade sig att hårddisken inte hade kontakt med projektorn och allt var tvunget att stängas ner för att startas om på nytt. Några reste sig upp och gick. Vi satt kvar och såg Hypnotisören. Filmen var riktigt dålig enligt mitt tycke. Men det är en annan historia.

Efter filmen kom personalen in igen med det glada budskapet att alla besökare fick byta ut sina använda biobiljetter till nya. Jippie! Det tycker jag är bra kundservice och goodwill.

 


Kommentarer


  1. Caroline Frånlund oktober 13, 2012 on 16:13 Svara

    Härligt med god service!! Synd att du tyckte filmen var dålig, boken är ju så enormt bra så jag har längtat efter filmen..

  2. Luxxie - Kreativt kaos & Konstigheter oktober 13, 2012 on 17:05 Svara

    Kul att dom har så bra kundservice. Synd att du inte gillade filmen, jag tycker den verkar bra på trailern men det kan ju vara missvisande. Vore kul om du skrev om varför du inte gillade den. Har du läst boken?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna