VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredagsmys

Alldeles strax ska jag hämta barnen för att sedan överlämna dem till sin farmor och farfar. Efter det ska jag på dejt med mitt livs stora kärlek. Det känns väldigt vardagslyxigt. Först ska vi gå och se en film efter det ska vi ut och äta.

Idag har jag gjort massa bra saker. Jag har tull exempel städat mitt skrivbord och dammsugit runt min arbetsplats. Plötsligt känns det riktigt fräscht att sitta här och knappa på tangenterna.

Jag har hittat laddaren till min systemkamera, är mitt uppe i att tömma videokameran och funderar på att ta mig kraft sätta ut en annons på blocket. Jag har dessutom varit ute och gått en sväng för att få lite motion och frisk luft. Idag läste jag in DN att Götgatan ska bli gågata helt och hållet vilket gläder mig enormt. Bort med bilarna och låt oss ha en mysig stadsmiljö istället.

På tal om Götgatan sprang jag in i en kär vän och fick det glädjande beskedet att hon och hennes man väntar barn. Åhhhh! Det är som att en dröm går i uppfyllelse när ens vänner blir gravida. Jag har ju varit mamma i ett par år nu och äntligen börjar mina hittills barnfria vänner att föröka sig. Efter det glädjande beskedet gick jag in på StikkiNikki och åt preggomellis = en jäkla massa glass.

stikkinikki

Nu ska jag ha fredagsmys och hoppas att ni får detsamma. Kram på er alla!

 


Kommentarer


 1. Snabbmakaroner oktober 12, 2012 on 15:08 Svara

  Fredagsmys vore fint men desvärre är hela familjen sjuk – suck. Men jag tror att jag ska städa skrivbordet faktiskt. Bra idé där.

 2. Luxxie - Kreativt kaos & Konstigheter oktober 12, 2012 on 22:25 Svara

  Var härligt med en dejt. Så mysigt att du skriver att han är din livs kärlek, för det är ju så men det är inte så ofta man säger det. Låter väldigt trevligt :)

 3. Stenstromsbloggeria oktober 13, 2012 on 08:13 Svara

  Vad mysigt med en dejt , hoppas den blev riktigt bra .

  Nu får du snart träffa din lilla bebis, mys på HÖG nivå .
  Hoppas allting går bra och att det sker snart .

  Men först får du ha en trevlig lördag .
  Kram

 4. CrimsonAnna-vegetarian of doom oktober 13, 2012 on 10:50 Svara

  Jag är också Stikkinikki-fan. Vilka smaker blev det? :)

  Hoppas att ni hade det jättefint på dejten=)

 5. Snabbmakaroner oktober 13, 2012 on 13:29 Svara

  Jag måste bara tipsa om den här debatten angående mansdominansen bland nobelpristagare i litteratur: http://debatt.svt.se/2012/10/11/litteraturpriset-ar-som-en-unken-herrklubb/
  Kan vi inte se till att det blir lite mer intelligenta bidrag där (och tipsa gärna Lady Dahmer, jag lyckas av nån anledning inte kommentera på hennes blogg.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna