VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pang preggo går in i vecka 36

Sorry, men jag är så fruktansvärt trött just nu. Trött i hela kroppen och jag antar att det är okej att vara det när det är cirka 34 dagar kvar till beräknad förlossning. 

Just nu sitter jag och laddar för att gå ner till dagis och hämta barnen. Jag vet att jag kommer få energi så fort jag träffar dem, men vägen dit känns lång. Oändligt lång för att vara ärlig. Frågan är om vi helt enkelt ska ta oss till första bästa videobutik, hyra lite barnfilmer och ha fredagsmys de luxe.

Så får det bli. Idag har jag pluggat, duschat extremt länge och finchat med Purvi. Jag hoppas ni får en skön och lugn fortsättning på denna fredag, samt att helgen blir till er belåtenhet. Imorgon ska jag på ett trevligt event med Natashja och några andra sköna bönor. Veckans videopod ligger finns ute nu. Jag hade tänkt skriva ett ett inlägg om mina spökupplevelser men jag skjuter det på framtiden pga extrem tröttma. Så det så.


Kommentarer


 1. Alfva - nu även med Barnprylsbloggen september 21, 2012 on 16:52 Svara

  Jag förstår att du är trött, du håller ju ett tempo för icke-gravida! Fast jag saknar dina 50 dagar, de var ju riktigt roliga att läsa!

  • Apan satt i granen september 23, 2012 on 01:56 Svara

   Jag kommer fortsätta med dagarna, måste bara få lite tid över :)

 2. Sara september 21, 2012 on 19:25 Svara

  Hoppas tröttheten släpper om ni får fredagsmysa tillsammans. :) ÄLSKAR era video-poddar! Sluta aldrig göra dom!

  • Apan satt i granen september 23, 2012 on 01:57 Svara

   Jag lovar att vi ska fortsätta. Säg till om du har önskemål på ämne.

 3. Knivlisa september 22, 2012 on 02:15 Svara

  Tjena! Och tack för grattiset! Du och N var så sjukt roliga i nån pod jag såg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna