VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Aldrig mera Mississippi

20120915-002647.jpg
Jag och Helena gick orkade inte ta oss till Fridays igår. Istället gick vi upp till Nytorget och Mississippi. Ni får självklart göra som ni vill, men vi kommer aldrig äta där igen. Det är inte första gången jag äter där och blir missnöjd.

Revbensspjället smakade som om de var micrade och att en halvdan bbqsås hällts på efteråt. Mitt kött var segt, kallt och gick inte att tugga. Skyn smakade pekkola. Jättetrist när det kostar 400 kr. Det känns bittert. Milkshaken var god men det var också det enda.

So long Mississippi, tredje gången gillt och nu ser ni aldrig mig igen.


Kommentarer


  1. Kattis september 15, 2012 on 22:33 Svara

    Ja alltså har det varit likadant tre skilda gånger så kan man nog anta att det är standard, men man kan ju skicka tillbaka skiten om den inte är ok! Det är ingen direkt billig mat och nog borde man kunna ha förhoppningar på bra mat..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna