VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Meekatt skrev ett inlägg som gjorde mig rörd ända in i benmärgen

meekatt

Tack vare den kommande mamagalan har jag upptäckt några nya bloggar. Jag känner mig överlag ganska svältfödd på bra bloggar och blir glad när jag läser sådant som får mig att reflektera.

När jag satt på förlossningen igår läste jag ett inlägg inne hos Meekatt där hon svarade på ett mail. Alla borde läsa hennes inlägg och ta sig en funderare över sitt eget agerande i olika situationer. Vem är du eller jag att bedöma en annan människa och sedan avgöra om denna är okej eller inte?


Kommentarer


 1. Josephine september 14, 2012 on 10:16 Svara

  Bästa inlägget jag läst på en blogg, har inte läst så många iofs, skrattade till vid ”odd-molly koftor” precis så jag tänker om alla överdrivna och konstlade morsor som håller på att spricka av ansträngning av att försöka vara något de tror är idealet. Samtidigt som de dömer andra som gör annorlunda, sånt äcklar mig. De allra flesta älskar sina barn och gör allt för dem, men man är bara människa och människor tänker och känner olika. Uschoch fy för Odd-Molly morsan;)

 2. Kerstin september 14, 2012 on 10:19 Svara

  Se där – nu hittade jag ju tack vare ditt inlägg en jättekul och skarp blogg!

 3. Emelie september 14, 2012 on 16:12 Svara

  Åh, vilket bra inlägg. Tack för tipset!!

 4. Martina september 14, 2012 on 17:52 Svara

  Har också ”hittat” henne via nomineringen, fast jag vet att jag ramlat in hos henne tidigare. Nu är jag fast! Man skrattar så man gråter nästan varje gång och samtidigt så är det ordentliga tankeställare man får…

 5. Meekatt september 14, 2012 on 19:25 Svara

  Vad roligt att du hittat in till mig!

  Såg att jag hade trafik härifrån och kikade in. Och tur var ju det! Man blir ju glad bara av att se sig omkring här inne!

  //Meekatt…fultrosornas drottning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna