VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dag 9 av 50 // En onödig dag

20120913-212805.jpg
Onödiga dagar är också dagar. Dagen inleddes egentligen klockan tre i natt då jag vaknade av att jag var kissnödig och hungrig. Oförmögen att somna om åt jag skorpor och surfade efter höstskor. När jag väl somnade framåt femsnåret drömde jag världens mest skruvade preggodröm. Tyvärr vaknade jag brutalt upp ur drömmen när klockan ringde och insåg att det dör faktiskt var just en dröm.

Morgonkaos med barn som mat och klädvägrade. När familjen äntligen gick hemifrån var ambitionen att plugga men istället blev jag besatt av tanken på fotmassage. Det känns som om hela denna dagen har ägnats åt att läcka gigantiska flytningar som lurats vara vattenavgång kombinerat med att söka upp en massagestudio.

En jäkla massa väntan har spenderats på förlossningen eftersom de nödvändigtvis ville undersöka mig för säkerhets skull. På förlossningen fick jag trängas i ett litet ocharmigt väntrum tillsammans med tre bullriga hiphopkillar som pratade om bilar och skrattade högt.

Mitt i denna skitdag finns det tre glädjeämnen.
1. Toddo lärde sig cykla utan stödhjul idag och är jättestolt.
2. Jag har köpt ett par rosa Dr Martens.
3. Bebis är inte på väg ut. Snälla håll tummarna med mig att den dröjer sig kvar tills det är dags på riktigt.

God natt. Tack för pepp och stöd här på bloggen, twitter och instagram. 41 dagar kvar till förlossning, imorgon går jag in i vecka 35. Ni som kör på temat ”50 dagar” blir länkade imorgon, ligger i sängen med telefonen. RIDÅ!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna