VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu har jag tapetserat färdigt inne på barnens rum

Så fort familjen lämnade hemmet i morse började jag slipa väggarna inne på barnens rum. Sedan målade jag ytterligare ett lager färg i hallen.

Min sambo var lagom nöjd över att jag förvandlat barnens rum, hallen och vårt vardagsrum till en byggarbetsplats när han kom hem trött från jobbet igår. Flitens låga har därför brunnit i det apska hemmet under dagen och jag har faktiskt tapetserat färdigt inne på barnens rum, torkat golv, möbler, bäddat rent, målat färdigt en vägg i hallen och nu är jag helt slut. Jag skojar inte, jag är helt jävla slut. Det känns som om jag är på väg att dö eller nåt.

Jag är en sådan person som kör på tills jag stupar och har dålig koll på mina begränsningar. Nu är det bara två väggar till som ska tapetseras, en i hallen och en i vårt sovrum. Resten av kvällen ska jag ägna åt att ligga på soffan och pilla mig i naveln. Självklart är arbetsgången väl dokumenterad och den ska jag dela med er i min tapetskola.

Före

Kaspar (NW) Ljusgrön 522-18

Efter

Kaspar (NW) Ljusgrön 522-18

Närbild på den nytapetserade väggen. Kaspar (NW) Ljusgrön 522-18

 


Kommentarer


 1. Therese/zill september 11, 2012 on 18:50 Svara

  ÅH! Vilken fin tapet!!! (ursäkta alla utropstecken)

  Men jag tyckte tapeten var så fin!

 2. Madde september 11, 2012 on 20:41 Svara

  Gud så läckert det blev :)! Vilken inspirerande kvinna du är apan! Ha en fin kväll.

 3. Esmeralda september 12, 2012 on 07:33 Svara

  Tyckte tapeten var så fin när jag såg den på Instagram, vad roligt att den har samma namn som min lilla bebiskille :)

 4. Marie september 12, 2012 on 23:02 Svara

  Är det lätt att tapetsera själv?? Borde kanske våga sig på det hela.. Men det är allt detta jävla förarbete som suger kan jag tänka mig! Jag har INGET tålamod!

 5. Emma - Feministnörden september 13, 2012 on 12:58 Svara

  Åh Yay! En tapetskola! =D Jag längtar efter att lära mig tapetsera så att jag själv kan ta itu med att förändra och försköna hemma. Är tokless på att vänta på att nån annan ska ha tid att hjälpa mig liksom och det kliar i fingrarna att bara köra på, hur svårt kan det vara? Fast sen så sansar jag mig lite, för tapeterna jag vill sätta upp är såå fina och såå dyra att jag inte vågar riskera att förstöra dem =P
  Hur som helst, jag blir jätteglad om du postar en pedagogisk tapetskola!

 6. […] som ligger på min arbetsplats: Ni som har hängt här i bloggen längre än två dagar vet att jag målade om i hallen och tapetserade inne på barnens rum för två veckor sedan. Vad här hänt sedan sist? Tja, jag kan ärligt erkänna att jag ledsnade och blev trött på att […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna