VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kitschiga prylar till hallen

kitsch

kitsch

Hallen ska få sig en rejäl ansiktslyftning och här är några småsaker jag nosat upp som skulle passa in i vår hall. Väggbeslag, krok rosa hjort, krok grön flamingo, orange lampa för myspysbelysningen, förvaringskorg till alla vantar och mössor som snart kommer fylla hallen, klädhängare i form av en ugglefamilj.


Kommentarer


  1. Hondjur (@Hondjur) september 12, 2012 on 10:07 Svara

    Men apan dåå! Det här har jag inte rååd med! Åh. Nu rycker det i hela shoppingtarmen! Och Happystore? Hur har jag kunnat missa?
    Tur jag skall springa till jobbet nu så jag inte hinner titta mera! Livsfarligt! :)

    Ha en fin dag nu!

  2. Sara september 13, 2012 on 15:31 Svara

    Men ugglorna var ju hur söta som helst! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna