VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En hektisk söndag //Dag 5 av 50

20120909-182719.jpg
Denna söndag får representera en av de femtio dagarna jag vill dela med er. En mycket anspråkslös dag som trots allt har varit ganska innehållsrik.

Jag har börjat förbereda inför nästa veckas stora projekt. Nu äntligen ska väggarna få sig ett lyft. Spackel, diverse verktyg och tapetlim har inhandlats. Imorgon bitti sätter jag igång med förarbetet. Gamla skarvar ska spacklas och så även vissa små hål.

Idag har jag även roat mig med att baka chokladrutor med Lovi. Det blev väldigt gott och jag tänkte lägga upp receptet här imorgon. Jag säger bara en sak, aldrig mer att jag köper hem kakor. Att baka kakor är verkligen sjukt enkelt och smidigt. Fort går det också.

Nu ska jag vika tvätt. Jag håller på med ett stort utrensningsprojekt i barnens garderob. Bort med smått och försök till att para ihop udda strumpor. Bebisen har fått tre hyllor i en garderob tack vare omorganiseringen och snart tänkte jag ta upp alla bebiskläder från källaren.

Idag är det 45 dagar kvar till beräknad förlossning. I morgon bitti ska jag ta mig tid att i lugn och ro besvara kommentarer. Ha en fortsatt skön söndag!


Kommentarer


 1. KristinMandarin september 9, 2012 on 19:14 Svara

  Men shit kvinna, vad jag är impad av din energi!!:-) Jag är fan helt SLUT i kroppen numera, trött konstant (och det är inte järnbrist heller), tung och ont i kroppen, trots liten mage känner jag mig som en elefant! Jag VILL också hålla på och rensa, fixa, dona men orkar inte.
  Fantastiskt vilken energi du har:-)

  • Apan satt i granen september 10, 2012 on 09:06 Svara

   När det kommer till roliga saker är jag som en jäkla duracellkanin.

 2. Sofia Ekström september 9, 2012 on 19:43 Svara

  Jag håller med Kristin, vilken energi!

  Jag önskar att jag också fick energi till att fixa här hemma, men jag kommer mig helt enkelt inte för! Du har jag ju onekligen en tidspress 😉

  • Apan satt i granen september 10, 2012 on 09:05 Svara

   För den delen är min såkallade ”energi” lite missvisande eftersom den bara finns när det gäller att göra saker jag tycker är kul. Hehe.

 3. Hondjur (@Hondjur) september 9, 2012 on 23:08 Svara

  Du har ju mer energi som gravid än vad jag har icke gravid. O andra sidan är tjock. Så det är ungefär samma sak :)
  Hur orkar du lixom?

  • Apan satt i granen september 10, 2012 on 09:05 Svara

   Hmmmm, jag vet inte. Jag antar att jag bara är sån. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna