VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kitschiga tapeter från Pip Studio 2012

pip studio 2012

pip studio 2012

pip studio 2012

Medan Amanda Schulman väljer mellan palltyger har jag världens beslutsångest kring tapetval. En av dessa ska på väggen bakom vår säng. Vilken? Den turkosa tapeten var tänkt att sätta upp i hallen, men om vi sätter upp den blå bakom sängen kan vi ju inte ha den turkosa i hallen eftersom det är samma tapet fast i olika färgställningar.


Kommentarer


 1. Sofia Ekström september 6, 2012 on 15:04 Svara

  Jag älskar älskar älskar den översta och den understa, särskilt den understa, den mellersta är för mycket pastell för mig.

  Men hallå vadå, du kan väl visst ha samma tapet fast olika färg i lägenheten? Om du vill alltså, jag tycker de är så pass olika att det inte alls skulle kännas som ”beslutsångest” om ni hade båda två.

 2. Jonna - Dancing Like Nobody's Watching september 6, 2012 on 15:23 Svara

  Jag gillar verkligen den rosa, den är väldigt varm och så himla fin och detaljrik! Men alla Pip studios grejer är ju det så jag tror knappt det kan bli fel ^^ Man ska ju gå på magkänslan :)

 3. Sarah september 6, 2012 on 17:23 Svara

  Underbara tapeter! Jag älskar allihop! Skulle förmodligen välja den rosa eller den i mitten om det vore mitt eget sovrum. Nu när vi ska göra om våran lilla toalett har vi valt PIPs gula med alla fåglar och blommor att ha på alla väggar. Kommer bli mycket och kaos och alldeles fantastiskt.

 4. Purvi september 7, 2012 on 09:42 Svara

  Hej Annapanna! Jag röstar på den lite ljusare turkosa till er hall som är lite smal och definitivt den rosa bakom er säng. Kramis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna