VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Höjden av förnedring // dag 2 av 50

Innan jag träffade min kille aka sambo aka mannen i mitt liv aka fadern till mina barn hängde jag en hel del vid Stureplan. Fråga mig egentligen inte varför jag hängde just där. Jag var varken flashig eller rik. Men mina vänner tyckte om att partaja där och eftersom det är bra partyliv där så fastnade även jag och blev en del av den glättiga världen.

En dag blev jag bjuden på en fest i en gigantisk våning på Strandvägen, den var stor som ett slott med minst 10 stora salar. Jag antar att jag var en dum och naiv småländsk bonnläpp som inte fattade bättre, men när den där trevliga killen som bodde i våningen och var ytlig bekant med min kompis limmade järnet på mig föll jag som en fura. Han var så härligt gentlemannaaktig och gjorde inga tecken på att vilja blanda kroppsvätskor med mig om man säger så.

Under veckan som kom hade vi lite sporadisk sms-kontakt och bestämde sen att vi skulle äta middag uppe hos honom. När jag kom hem till honom var han totalt iskall. Han satt med en pizza i sin egen biosalong och tittade på streamad golf från USA. När han inte pratade golf, pratade han bara om sig själv och hans framgång inom filmindustrin och skådespelaryrket. Jomen tjena. Då kanske jag tyckte det var imponernade men så här drygt 10 år senare blir jag inte särskilt statstruck på någon som spelat polis i en Beckfilm.

Hursomhelst, efter att ha suttit och häckat i den där jävla biosalongen blev jag trött och skulle ta taxi hem varpå killen i fråga blev supertrevlig och ba: Men åh förlåt såklart du inte tycker att detta är roligt. Du får gärna sova här bla bla bla.

Jag lät mig övertalas och kröp ner i överdådig säng som tagen ur en saga. Från taket hängde en gigantisk kristallkrona, sängen var enorm och rummet var inrett i barockstil. Jag kröp ner och väntade på att min ”dejt” skulle komma in till mig, men icke sa Nicke. Han satt kvar och tittade på sin jävla golf. Klockan blev både 3, 4 och 5. Jag kände mig så himla dum som bara låg där och hade ingen aning om hur jag skulle bete mig.

Tillslut kom han. Satte på mig i fyra sekunder och gick ut för att titta på sin golf igen. Då, först då packade jag ihop mina saker och gick. Ärligt talat tror jag inte ens att han märkte det. Efter detta lärde jag mig att skenet kan bedra och att aldrig någonsin utsätta mig för samma förnedring igen.

Detta var dag 2 av 50. Idag är det således 49 dagar kvar tills jag ska föda barn.
Andra bloggerskor som är med på temat 50 dagar ur mitt liv är:

Sofia Ekström
Maria
Nelin
Hallontuva

 


Kommentarer


 1. Luxxie - Kreativitet Deluxe september 6, 2012 on 09:03 Svara

  usch, fy vilken människa!

 2. Melisa september 6, 2012 on 09:20 Svara

  Näääää….. Usch….

 3. Martina september 6, 2012 on 09:29 Svara

  Men usch vilken ensam människa han måste ha varit.
  (obs, jag ursäktar inte hans beteende alls!)

 4. Alfva september 6, 2012 on 09:45 Svara

  Fy tusan vilken snubbe? Pengar är inte allt och så.

 5. Josefin september 6, 2012 on 11:31 Svara

  Hmmm han lär inte ha ett roligt liv om han behandlar folk på det visset…. Förstår att det kändes hemsk för dig!

 6. Ewonne september 6, 2012 on 11:49 Svara

  Fy fan! Känner tyvärr igen mig. Jag vill också vara med på det här temat! Har dock bara 15 dagar kvar till BF. Wooho!

 7. Hondjur (@Hondjur) september 6, 2012 on 13:29 Svara

  Men gud, vilken gris. Tyvärr finns det alldeles för många av de! Skönt att du hittade rätt helt enkelt!!

  Det där temat verkar skoj… men måste nog tjuvstarta och ladda upp en del tidsinställda inlägg .. hehe.
  Är lite för mycket med flytt, jobb och taliban här nu 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna