VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Instagram Pre Preggo

20120831-220554.jpg
Jag har haft instagram sedan tidernas begynnelse känns det som. Ni skulle bara veta chocken när jag fattade att folk kunde se bilderna jag lade upp. Det var säkert femhundra bilder efter att jag hade börjat använda det. Jag trodde i min enfald att Instagram var ett helt vanligt fotoredigeringsprogram.

Hursomhelst, det är kul att scrolla i arkivet. Såhär såg mitt liv ut när jag insåg att jag var gravid med vårt tredje barn.

Om du vill följa mig på Instagram heter jag ”apansattigranen”. God natt!


Kommentarer


  1. Hondjur (@Hondjur) september 1, 2012 on 08:37 Svara

    Instagram is the very shit! Skrev om det häromdagen. Det har ju tydligen kommit (skall komma?) någon typ av digital fotoram fast för instagram som du kopplar ihop med mobilen…

    Instagram – gör livet vackert på ett par sekunder.. what could be better lixom? 🙂

    • Apan satt i granen september 2, 2012 on 21:41 Svara

      Håller med dig! Jag gillar verkligen instagram.

  2. Kattis september 1, 2012 on 09:45 Svara

    Det är inte första gången jag läser om folk som trott att det varit en redigeringsapp bara. Men jag måste fråga dig; såg instagram väldigt annorlunda ut då, eller? För som det sett ut sen jag skaffade det för typ ett halvår sen så tycker jag att allt skvallrat om att det är en community typ?

    • Apan satt i granen september 2, 2012 on 21:43 Svara

      Nja, det har nog sett likadant ut sedan jag började använda det för lite över ett år sedan. Saken var att jag aldrig utforskade appen utan bara redigerade bilder. Tänkte aldrig på att folk kunde gå in och titta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna