VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tillväxtultraljud, tv-podinspelning och glasskalas i goda vänners lag

lola ramona

I förmiddags var jag på tillväxtultraljudet och det såg fint ut. Bebisen ligger med huvudet neråt och var så stor som man kan förvänta sig att ett 32 veckor gammalt foster ska vara. Ingen fara på torpet med andra ord. Det var ett väldigt roligt ultraljud eftersom det tydligt gick att se bebisens ansikte, något jag aldrig varit med om tidigare. Hår hade den också och det måste ju vara en hel del eftersom det syntes på ultraljudet. Ska bli spännande att få träffa det lilla livet.

Efter ultraljudet kom Lady Dahmer förbi. Vi spelade in ett nytt avsnitt till vår tv-pod. Denna gången rörde det ett ganska allvarligt ämne. Något som är viktigt att prata om och något som alla bör prata om. Vad det blir får ni se på måndag klockan 12.

På eftermiddagen hade vi glasskalas och Cissi kom förbi med kakor efter sin radiosändning. Det har varit en himla fin och bra dag. Jag är så glad att bebisen mår bra och växer som den ska. Nu ska jag steka färdigköttbullar och koka  snabbmakaroner, det är en sådan dag idag. Om jag hinner ska jag springa till posten och hämta ut mina nya fina skor. Håll tummarna för att de inte ska vara allt för små är ni snälla.

lola ramona


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna