VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mardrömmar och saker jag missat

Det finns två saker som gör mig lite lätt upprörd denna morgon. Dels en fruktansvärt läskig mardröm jag hade i natt och dels att jag har missat att Coldplay spelar på Stadion i kväll.

Låt mig börja med mardrömmen. Den var väldigt verklig och kanske är det just därför det kändes så obehagligt. Jag ska som jag skrev igår på tillväxtultraljud idag för att se så att bebbe växer ordentligt.

I min dröm upptäckte barnmorskan att bebisen hade haft två stycken hjärnblödningar och att den inte hade vuxit ihop ordentligt i de nedre regionerna vilket gjorde att det var ett stort öppet hål mellan benen som skulle göra att  den skulle läcka kroppsvätskor resten av livet. Vi hade nu två val. Antingen att leva med ett kolli eller att göra en sen abort. Det hemska i drömmen vara att ingenting var säkert. Det skulle likväl kunna vara så att barnet var fullt friskt och helt opåverkat. ALLA rådde mig till ta bort barnet och jag var den enda som ville behålla det i rädsla att döda en frisk liten människa.

Nu över till att Coldplay spelar på globen i kväll. Jag gillar dem som fan. Ni som har Spotify kan klicka på länkarna nedan så får nu höra mina fem favoriter.


Kommentarer


 1. Anna augusti 30, 2012 on 11:50 Svara

  Mardrömmar ät jobbiga då de är så verkliga men ändå inte. När man väl vaknat minns man ofta vissa fragment men får det inte att gå ihop och då blir det ännu läskigare tycker jag.

  • Apan satt i granen augusti 30, 2012 on 21:19 Svara

   Håller med dig!

 2. Gravid-mardrömmar är värst. Men graviddrömmar är även häftiga. Med dottern drömde jag att jag födde en son, med snopp och allt, och var överlycklig. Sen blev det en tjej, och jag var lika lycklig!
  Då fick jag höra att man ofta drömmer ”tvärtom”, så förväntningarna med sonens graviditet drömmar var stora.
  Då drömde jag att vi födde ett barn som hade….. en stor pung. Ingen snopp, ingen snippa. Hm….

  Denna gång, inga ”könsdrömmar” men ett TUL. För 2 dgr sen. Håller tummar.

  • Apan satt i granen augusti 30, 2012 on 21:16 Svara

   Drömde du att du skulle göra tul? Min roligaste dröm denna graviditet var att Per Mårtensson raggade upp mig och lät mig åka en tur i hans racerbåt ute i skärgården.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna