VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Morgonstund har gos i mund

Att gosa måste vara något av det mysigaste som finns. Jag älskar att borra ner min näsa djupt i nacken på barnen och sniffa. Jag får aldrig nog.  

Tisdagmorgon och vad händer i dag? Tja, jag ska på frukostdejt och sedan ägna resten av dagen åt mina studier. Sista dagarna har jag varit jätteduktig med mitt feng shuiande här hemma. Nu jäklar ska det bli ordning här hemma eller ja, åtminstone på mina prylar som legat utspridda i tre år.

Det är något visst med att samla ihop sig. Helt plötsligt får man lite koll och vardagen blir mer lättmanövrerad. Eftersom jag går in i perioder då jag:

1. Målar
2. Syr
3. Pysslar
4. Virkar
5. Stickar

… finns det mycket smågrejer som har legat spridda vind för våg. Men som sagt, nu börjar det bli fint och jag ska visa sen när det är klart. Har du mycket prylar och hur gör du för att hålla koll på dem? 


Kommentarer


  1. KristinMandarin augusti 28, 2012 on 07:50 Svara

    Jag har osannolikt mycket prylar! De flesta är spridda lite varstans men för att skapa lite ordning i kaoset köpte jag mig ett skåp från Baazar med glasdörrar. Där inne kan jag stoppa allt fint, fult och mittemellan för att få bättre ordning. Både tjusigt och praktiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna