VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Farväl ljuva 70-talet

20120826-224037.jpg

20120826-224037.jpg
Nu har jag på ett ganska brutalt sätt rensat ut bland alla mina mönster. Tro det eller ej, men jag är en sådan som syr med lust och fägring stor. Tyvärr har jag inte tagit mig tid på ett par år.

Min mamma sydde också mycket förut och jag har fått en del mönster från det glada 70-talet. Några utav dem har verkligen varit för mycket och sådant jag aldrig skulle ödsla tid på att sy medans mycket annat har varit fint. Nu är alla mönster sorterade och nerpackade i en ny förvaringsbox.

Det är verkligen roligt att röja och rensa ut. Herrregud vad mycket saker jag har och vad kul det är att återupptäcka mig själv och de intressen jag har haft. Vill passa på att tipsa er om att Åhléns har 20% rabatt på hela pappers och kontorsavdelningen fram till 28 augusti. Jag verkligen gått lös på deras boxar. Ska visa er snart.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna