VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ceriserosa duschdraperi med tjusiga volanger


Efter att ha segat i drygt tre år är det snart, snart dags för the Big ”B”! Bebis tänker ni och ba: ”Kom med något nytt.” Varpå jag replikera kvicksnabbt att detta faktiskt är något nytt. Vi ska kasta ut vår sunkiga duschkabin och ställa in ett adekvat badkar. Som jag har längtat! När Toddo var bebis badade vi jämnt. Jag kunde till och med tappa upp ett varmt bad lagom till amning för att sedan ligga och dåsa med honom i badet. Himla mysigt och verkligen hud mot hud som är så populärt hos små bebisar.

Nu har jag efter att noga ha granskat utbudet slagit till på två ceriserosa duschdraperier med piffiga volanger på från H&M Home. Jag passade på att bli medlem och fick 10% rabatt på köpet. Tjihooo! Denna graviditets boande och inredningsbonanza har gjort att jag numera har svart bälte i shopping. Hemligheten är att handla när tillfälle bjuds. Dvs. passa på när det är kampanjer osv.

Duschdraperierna är fixade och nu är det bara badkaret som ska ställas på plats.


Kommentarer


  1. KristinMandarin augusti 26, 2012 on 20:31 Svara

    Skitsnyggt!! Tyvärr skulle sambon min få panik över rosa i badrummet, så jag får ha det trist och grått>_<

  2. emma augusti 26, 2012 on 21:11 Svara

    Men ÅÅÅÅÅÅ varför har jag aldrig läst din blogg tidigare? Du är ju alldeles strålande smart intelligent toppen bra inspirerande obrydd! Jag har efter många år, som så många andra kvinnor. kommit fram till att kvinnor är så äckligt förtryckta också här, på olika sätt, och jag har så sakteliga börjat utmana alla ideal som prackas på oss, som jag känt mig manad att följa för att behaga, t.ex. har jag klippt håret kort, rakar inte benen mer än när jag känner för det SJÄLV, inte för att jag ska på fest/ha kjol … det tar tid att vända en syn man fått itryckt sig utan att veta om det. Jag vet inte riktigt vad jag vill säga med det här inlägget. Jag älskar att jag hittat din blogg! Jag läser fortfarande och kommer antagligen fortsätta läsa bloggare som Kenza, beatas, colorelle, foki etc, för att jag gillar deras mode, men du, Lady Dahmer och Fanny är så sköna verkligheter i kontrast till deras yta. Din blogg åker nu, bums, in bland mina bokmärken och jag ser fram emot att mitt idealutmanande får bränsle av din blogg. Tack tack tack tack TUSEN tack! Jag är dessutom också gravid, vecka 24, och när man ber folk inte ta en på magen tar de illa upp, och jag blir så befriad när jag läser att du blir förbannad (och ledsen) när folk kommenterar din mage. Tänk vad hemskt om kvinnor skulle kunna få ha sina kroppar ifred iaf NIO månader av sina liv, till skillnad från all annan tid då våra kroppar exponeras och utnyttjas till fullo .. och förresten, jag är också en bekväm trostant. Hittade av en slump assköna gråa bomullstrosor på Cubus förra året, köpte typ 10 par och använder typ inget annat. Och mitt underliv och jag kommer såå mkt bättre överens.

    Ja, ok, slut på detta snurriga inlägg nu. Jag vill bara tacka. Tack tack tack, sluta aldrig blogga och hoppas dina foglossningar bättrar på sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna