VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hysterisk höst med Lady Dahmer & Apan // Avsnitt 2// Vänskapsrelationer

Här är avsnitt 2 i Hysterisk Höst med Lady Dahmer & Apan. Vi pratar om vänskap mellan kvinnor och män.

För ett par år sedan blev jag ganska brutalt dumpad av en av mina bästa killkompisar. Han blev ihop med en tjej och sa då tack och hej till mig. Jag kände mig så sårad och ledsen, men mest bitter och arg på hans tjej eftersom jag inbillade mig att det var hennes fel att han brutit med mig. Till viss del var det säkert hon som påverkade honom, men som jag kommit på nu med åren så var det ju faktiskt så att det var HAN, som DUMPADE MIG.

Har du vänner av motsatt kön och har era relationer grusats av att ni eller den andra gått in i relationer?


Kommentarer


  1. Malin augusti 23, 2012 on 22:37 Svara

    Åh vilken fantastiskt rolig video! Gör fler genast!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna