VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sommar för mig

20120812-025620.jpg
Att vara ute på landet är en lisa för själen. Särskilt nu när det är så himla fint väder. Vattnet är varmt, himmeln är blå och solen steker. Barnen roar sig med att leka i blåbärsskogen och jag vilar en hel del. Nu har vi verkligen kommit in i lunken och låter dagarna flyta ihop i ett enda långt maniana. Ett dagprojekt kan bestå utav att laga hemgjorda pommes frites eller att plocka en liter blåbär.

Sommaren. Trots att denna sommar varit lite sisådär rent vädermässigt tycker jag att den har varit alldeles lagom. Barnen har sommarlov en vecka till och efter det börjar terminen med allt vad det innebär. Att vi får vara tillsammans hela familjen i en avslappnad och kravlös miljö är guld värt. Jag längtar inte ens hem till stan för ovanlighetens skull.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna