VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bryggartäppan

20120808-091745.jpg
Krogen ”Sista Styvern” där jag pustade ut med familjen i söndags var ingen vanlig krog. Eller njae, det beror ju på hur vild fantasi man har.

En stenkast från där vi bor ligger en nybyggd lekpark som bygger på Per-Anders Fogelströms böcker ”Mina drömmars stad”. Vi har varit på väg dit många gånger men aldrig fått tummen ur. Nu äntligen blev det av.

Barnen trivdes i parken och de fina husen som omger den fungerade nästan som kulisser. Lite varstans satt små skyltar med utdrag från böckerna. Jag läste högt för barnen vilket uppskattades. Om du vill besöka en mysig park i äkta Södermalmsk anda tycker jag att du ska åka dit.


Kommentarer


  1. Sara augusti 8, 2012 on 23:13 Svara

    Vad heter parken? Älskar de böckerna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna