VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Cykla runt Södermalm

20120802-161849.jpg
Vad skönt det var att komma ut i sommaren och att sluta leka självömkande vampyr. Jag var ute i två timmar, varav en stund bestod av fikapaus. Sammanlagt blev det en sträcka på 15 km. Runkeeper är en bra app när man vill hålla koll på sin motionsrunda och den fungerar som verktyg på flera olika motionsformer. Tänk kära ni om jag orkar trampa såhär varje dag? Det vore ju toppen. Heja mig!

Nu ska jag laga mat. Ikväll blir det stuvad blomkål med biff och potatis till middag.


Kommentarer


  1. Meanie Mischievous augusti 2, 2012 on 22:33 Svara

    heja dig! :) Var nyss ut och cyklade själv, otroligt befriande! Fast lite ont i rumpan får jag allt, haha.

  2. Queen of Kammebornia augusti 2, 2012 on 23:11 Svara

    Heja dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna