VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

När grannarna gör intrång

20120801-071816.jpg

Laila Bagge har hittat en stor spik inslaget in en tall på sin tomt. Någon vill uppenbarligen ha ihjäl tallen och enligt Laila finns det bara en person i grannskapet som skulle vinna bättre sjöutsikt och längre mornar om tallen dog. Men vad fräckt! Kan folk verkligen göra så? Hur lång tid tar det egentligen att döda ett träd med hjälp av spikmetoden? Pratar vi dagar, veckor, månader eller år?

Jag minns en gång när jag var liten och min mamma var galen på grannen. Mamma hade en rosodling mot grannens tomt och en morgon stod grannen i mammas rabatt och ”beskärde” mammas rosor i syfte att hjälpa till. Tydligen var det mycket som blev förstört. Folk alltså, de är inte kloka.


Kommentarer


  1. Gaymasen augusti 5, 2012 on 20:48 Svara

    Ja jisses, finns då folk till allt.. Ingen aning hur lång tid innan trädet dör dock (får googla och kolla sen) men har hört att det ska funka iaf, det där med spiken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna