VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hemmaträning med lätta vikter

roller derby

Det blev en hel del derbysnack igår med frugan. Hon var skadad i våras med en spricka i knät och har precis börjat rulla igen. Vi pratade bland annat om hur viktigt det är att vara stark i kroppen och att få koll på muskulaturen för att undvika skador. Med starka muskler minskar man risken att skada sig allvarligt eftersom de orkar bära upp en när man är trött.

Jag som inte har tränat eller rört på mig på över sex månader börjar känna av det i kroppen. Det är inte så att jag har varit lat för lathetens skull, utan snarare så att jag först var sjukt trött i början av graviditeten och sedan fick sjukt ont av min foglossning.

Nu har jag dock bestämt mig för att försöka göra lite övningar här hemma med lätta tyngder typ mina skates. Allt för att kunna komma tillbaka till derbyn så fort det går efter ploppet.


Kommentarer


  1. Petra augusti 1, 2012 on 12:50 Svara

    Men hur trög är jag då? Har helt missat att du är gravid igen. stort grattis!

    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna