VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Wonder Woman Roller Derby shorts

wonder woman, roller derby

Gravid i vecka 29 och jag har nu gått upp till 107 kg. Sammanlagt rör det väl sig om 10 kg eller något, jag vet inte riktigt. Det enda jag vill är att bli typ vältränad men just nu har jag sådan jävla foglossning och kan inte röra benen utan att det gör ont.

Jag skulle kunna cykla på Sportlife där jag har kort och köra lite armövningar, men det lockar inget vidare med tanke på att jag har ont i kroppen. Nu måste jag försöka förhindra att jag går upp för mycket helt enkelt sluta upp med allt vad sötsaker heter.

Efter att bebbe kommit ut ä målet att återuppta Roller Derbyn så snabbt det bara går, att påstå att jag längtar är en underdrift. Jag längtar ihjäl mig. Funderar på att beställa dessa tuffa wonder woman shorts med målet att komma i dem.


Kommentarer


  1. Meanie Mischievous juli 31, 2012 on 15:51 Svara

    åh!

  2. sakerjagochminkombotyckerolikaom augusti 1, 2012 on 17:03 Svara

    Sweet :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna