VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

När sommaren lider mot sitt slut

20120731-093416.jpg

Hanna Widell har skrivit ett väldigt vackert inlägg om hur det känns när ångesten över att sommaren lider mot sitt slut blir allt för påtaglig.

I dag var det som om sommaren tog slut en smula. Höstens verklighet slog emot mig med en otrolig kraft. Jag kunde knappt andas. Jag liksom sörjde att sommaren snart är över. Den har varit evighetslång och samtidigt ett ögonblick. Jag sörjde att blommorna ska försvinna. Att snart ska vårt hus stå tomt igen. I väntan på oss. Jag vill klamra mig fast vid allt det här. Inte sakta förflytta mig.

Jag känner igen mig i allt hon skriver eftersom jag upplevt samma känsla allt för många somrar. I år är det dock annorlunda. Vi har haft en skön sommar, trots det extremt pissiga vädret. Staden har varvats med vacker skärgård, socialt umgänge har varvats med minnesvärda familjedagar på tumanhand. Barnen har varit på landet, jag har haft mycket tid till att vila fogarna osv. Just nu laddar vi batterierna hemma en vecka i stan. Men sommaren är långt ifrån över för vår del. Nu hoppas jag på lite sköna och varma dagar.

Jag uppskattar att sommaren rusar förbi och välkomnar hösten med öppen famn. Det ligger en höstbebis i min mage och så länge den ligger där vill jag att tiden ska gå fort.


Kommentarer


  1. Cicci juli 31, 2012 on 12:39 Svara

    Fint tycker jag.

    Men du, Bloggkommentatorerna har absolut inte patent på att kommentera bloggar, men varför får de inte ha sin logga ifred? :/

    • Apan satt i granen juli 31, 2012 on 13:12 Svara

      Visst var det fint! Angående dina åsikter kring loggan har jag inte alls sett det på det viset. Tyckte mest att det var en rolig grej och har inte ens haft i tankarna att det skulle störa någon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna