VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Var det såhär det kändes innan vi fick barn?

pytt i panna, stekt ägg

Tänk att stå ensam hemma i köket och tillaga pytt i panna. Att kärleksfullt tärna gårdagens grillade fläskkarré utan att ha två yrväder som far omkring som vilda stormvindar vid benen.

Igår när älsklingen kom hem från jobbet åt vi en mysig middag tillsammans i lugn och ro. Tanken slog mig att det måste ha varit såhär det kändes innan vi fick barn. Han och jag, vi två, ostörda med allt världens tid. Att bara kunna ägna sig åt varandra är något vi varit ganska dåliga på märker jag nu. Vi har haft fyra helt barnfria dagar och jag känner mig helt utvilad.

Nu längtar jag ihjäl mig efter mina små yrväder och om ett par timmar kommer jag äntligen att få pussa dem blöta.


Kommentarer


  1. Tant K juli 24, 2012 on 17:51 Svara

    Det känns igen mycket, men vi har inte varit barnfria på länge och vi har redan tre ”gulliganer” (gulliga huliganer alltså!). Idag skrek en bebis på golvet samtidigt som jag sprang mellan all mat å stök i köket samt emellanåt vrålade åt storabrorsorna att underhålla lillasyrran som grina…suck! Vi fick dock i oss nåt att äta, fast jag knappt hann känna vad det smakade 😉

    • Apan satt i granen juli 29, 2012 on 21:47 Svara

      Gulliganer var ett himla bra ord. Tack!

  2. […] Pytt i panna, tärna kött, falukorv eller annan korv, potatis och lök […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna