VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hängmagen funkar fint som partytrick

mammaformer

mammaformer, kvinnokropp efter graviditet, bristningar, magemammaformer, kvinnokropp efter graviditet, mage, bristningar

mammaformer, kvinnokropp efter graviditet, mage, bristningar

mammaformer, gravid kvinna, mage, bristningar

Karin 28 år, mamma till två barn på snart 1 & snart 3 år

Jag gillar min mammakropp. Visar gärna alla bristningar för de som vill se. Jag har fått bristningar ner i håret upp till där bh:n börjar och ut åt sidorna. Jag har varit extremt stor under mina graviditeter. Gått upp 32 och 28 kilo. Gjort åt fyra flaskor dyr olja mot bristningar per graviditet… Äh, va fan, det funkade inget vidare… Jag har så mycket extra hud på grund av bristningarna, och det blir värre ju mer man går ner i vikt. Nu har jag gått ner 36 kilo sen fotot med gravidmagen till slappmagen. Jag har 6 kilo kvar för att nå 84 kilo, där jag började innan barn.

Gillar tanken på att vara en amazon. Jag är 181 cm lång och känner mig maffig som gravid. Hängmagen funkar fint som partytrick. En annan sak som också är bra med bristningarna och hänget är att jag slipper se fyra ärr från en opererad äggledare till följd av ett utomkvedshavandeskap. Jag ser hellre att min mage påminner mig om de två fantastiska ungar som spänt ut min mage än en misslyckad graviditet.


Kommentarer


  1. johanna augusti 6, 2012 on 22:34 Svara

    DEt där är precis min kropp! Fasen va skönt att se en till. Min bebis är 6 månader och har en dotter på 3 år också. Min bebis vägde 5 kg, jag gick upp 30kg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna