VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

När jag ”böööööörnade” runt i pappas bil

När pappa och lillebror var på besök nu i veckan fick jag låna pappas bil. Jag körde in dem till city. Sen drog jag till Stoff och Stil i Kungens Kurva på jakt efter lite förnyelse. Jag har länge varit sugen på att göra något åt vårt fula köksbord och nu äntligen har vi en fin prickig vaxduk liggandes på bordet här hemma som jag fick för bästa tänkbara pris, 33 kr metern. Tack snälla pappa för att jag fick låna bilen.

Medan jag var i Kungens Kurva tänkte jag passa på att storhandla inne på City Gross, men så fort jag kom in i butiken blev det tilt i skallen och jag fick panik. Herregud vad stort där är där inne. Totalt vansinnigt. Jag roffade åt mig tomater och tacobröd sen vek jag hädan. Det värsta jag vet är att gå in i matvarubutiker, att komma ut från City Gross var som att ha varit nere i helvetet och vänt. Går det att komma över sådan där fobi?

 

 


Kommentarer


  1. Syster Vegan juli 15, 2012 on 01:07 Svara

    city gross i rosengård här i malmö är likadant.

    tror det vilar en förbannelse över alla stormarknader som framkallar dödsångest hos gemene man

  2. Kattis juli 15, 2012 on 13:05 Svara

    Gud vad jobbigt att känna så inför butiker :/ själv ÄLSKAR jag stormarknader.. kan gå i flera timmar och bara strosa och jämföra priser och kolla vad som finns och inte finns och hitta nya märken och.. ja jag ÄLSKAR det.

  3. Manduzana stickar juli 19, 2012 on 14:04 Svara

    Åh, så sjukt snygga tyger!

    Stormarknader är sjukt läskiga, men det är bara att öva på att vara i dom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna