VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kycklingwraps – Hit eller shit?

Bilden är lånad av Queen of Kammebornia

Att sitta tillsammans i solen på bryggan och ha picknick och tänka att 30 år sedan är länge sedan men ändå nyss. Vad är egentligen nu och då och sen?

Men allvarligt talat? Hur jäkla underbart och idylliskt ser inte detta ut att vara? Queen of Kammebornia har lyckats få mig på kroken och detta tack vare härliga bilder och en blogg som sprudlar av kärlek.

Vad det gäller kycklingwraps är det sådant jag bara närmat mig på bild. Det är säkert supergott, men jag har aldrig tagt mig för att tillaga det själv. Kanske mest av lathet och rädslan för att det inte ska smaka så gott som jag tror att det smakar. Att laga kycklingwraps får helt enkelt bli ett projekt för nästa vecka.

Just nu verkar det som om många av de bloggar jag läser vill påminna mig om att leva i nuet. Jag syftar då på föregående inlägg där Asta påminde mig om lyckan att få åldras. Känner du att du lever i nuet? 


Kommentarer


  1. Therese/zill juli 15, 2012 on 13:09 Svara

    Kycklingwrapsen på Donken är faktiskt himla goda. Käkade dom redan förra sommaren i Wien :).

    Apropå detta att leva i Nuet… Jag försöker att göra det,. men jag blir så lätt rastlös, och vill gärna att det ska hända saker. Däremot lyckas jag ofta med att placera mina känslor i Nuet; just nu mår jag bra, jag njuter av att må bra och vara kär i min pojkvän. Innan ville jag hela tiden att det skulle hända saker på den känslomässiga fronten också, men där har jag lärt mig att stanna upp och njuta av känslan.

    Ha en fortsatt bra söndag, Anna!

  2. Queen of Kammebornia juli 22, 2012 on 19:37 Svara

    Haha! Ja, det var underbart och idylliskt. Mycket mer än idag när det var snigelslem under foten och barnen började skjuta varandra med armborst och en snok typ fes så det luktade ILLA 😀 Ja, inte är det lätt men det är svårt att leva i nuet. Men fint och bra när man lyckas. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna