VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det är ett privilegium att leva och frodas

Bilden är lånad från Astas blogg

Asta har skrivit ett tänkvärt inlägg och menar att åldrandet är något vackert att fira. Vi ska vara glada att vi befinner oss på denna sidan andevärlden. Jag håller med henne. Livet är till för att levas och under resans gång utvecklar vi inte bara själen utan även vårt sinne.

Hon hann inte se sina barn växa upp, hann inte få barnbarn, hann inte uppleva kärleken ännu en gång, hann inte förverkliga sina drömmar. Hon slogs, kämpade, kräktes, förbannade och stred för att få fortsätta leva…

Jag älskar att leva och jag älskar de olika vändningar livet tar. Tänk att små, små saker kan spela en livsavgörande roll i det stora hela. Det är otroligt. Livet är en spännande följetong där du själv har huvudrollen och möjligheten att kämpa för allt du vill och brinner för.


Kommentarer


  1. Asta juli 14, 2012 on 21:41 Svara

    Fina du! Tack! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna