VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Apan blir bloggkommentator

Det finns allt för få bloggkommentatorer i förhållande till bloggar. Jag gillar bloggkommentatorerna men läser inte en bråkdel av de bloggar som kommenteras där. I bland förundras jag över saker som de inte kommenterar exempelvis mitt projekt mammaformer som tack vare medial uppmärksamhet fått en raketstart. Därför tänkte jag ge mig på konststycket att börja bloggkommentera de bloggar som JAG läser av olika anledningar.

Ni kan inom snar framtid räkna med ännu en bloggkommentator här på ute på vilda webben. Kom gärna med tips på läsvärda bloggar ni vill att jag ska läsa och kommentera.


Kommentarer


 1. Jasmina juli 14, 2012 on 08:37 Svara

  Förlåt! Jag slant på tangenterna och skulle inte alls trycka röd tumme! Du kommer göra succé som bloggkommentator. Kommentera gärna systrarna schulmans bloggar. De är bloggvärldens okrönta drottningar.

  Tack för en underbar blogg Apan. Du är så jävla bra!

 2. Martina juli 14, 2012 on 11:51 Svara

  Det ska bli spännande att se vad du hittar för något att kommentera därute i blogosfären!

 3. Asta juli 14, 2012 on 21:43 Svara

  Fantastiskt spännande!!! Ser fram emot det. Kram igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna