VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Att bekosta en hobby

Jag känner mig helt nedtryckt och villrådig. Något som är jättekul känns samtidigt väldigt konstigt. Det går nämligen lite för bra för mammaformer. Igår hade sidan över 10 400 besökare vilket gjorde att den stängdes ner av webbhotellet eftersom trafikgränsen uppnåddes med råge. Observera att jag redan har ”powerkonto” för privatpersoner. Just nu förbrukar jag i snitt  500GB/månaden vilket egentligen kommer att kosta mig 400 kr/ mån om jag ska höja standarden till ett företagskonto.

Min egna Apan satt i granen blogg ligger på samma webbhotell och varje gång trafiken brakar på mammaformer så brakar även grantoppen sönder och samman. Kul, men stressande för en preggoapa som jag. Jag hatar teknikstrul och blir typ vansinnig när mina sajter ligger nere.

What to do? Ska jag hoppas att folk ledsnar och slutar besöka sidan? Ska jag betala 400 kr/ månaden för en hobby? Ska jag försöka få in sidan på en portal? Jag behöver verkligen er hjälp och era råd.  


Kommentarer


 1. Lina juli 11, 2012 on 11:57 Svara

  Jo men du kan väl betala lite även om det svider i plånboken? För läsarnas skull? Å För det är en sån himla bra grej! Å du kanske – förhoppningsvis – tjänar på det i slutändan? :)

 2. Asta juli 11, 2012 on 11:59 Svara

  Men det är väl underbart med all denna uppmärksamhet!!!!
  Så roligt att så många människor ser och gillar. Vilket behov det finns ändå av att se på mångfalden.
  Till din fråga. Tja, alla intressen kostar ju. Märta, vovven du vet, går loss på nästan 1000 kr i månaden å snart får jag en pengslukare till.
  Jag har på känn att detta kan löna sej för din del, leda till annat.
  Kram

 3. Queen of Kammebornia juli 11, 2012 on 13:27 Svara

  Knasigt. Teknik ska ju liksom bara funka!!!

 4. Jenny juli 11, 2012 on 14:43 Svara

  Ett perfekt tillfälle att leta företag som vill betala för en reklambanner! Tror att du snabbt kommer att få tillbaka de 400 i månaden. Dock tar det ju en del energi, så om du har någon snäll vän som kanske kan hjälpa?

 5. lady Dahmer / postpatriarkal feministfitta juli 11, 2012 on 15:27 Svara

  400 spänn låter jävligt dyrt. Vilket webhotell har du och vilka begränsningar är det? Binero är billigast tror jag. Annars tycker jag att du ska försöka flytta till vanliga wordpress och blogga där tills du kan ha annonser som bekostar.

 6. Aasa juli 11, 2012 on 16:06 Svara

  får jag bara fråga vart de lila örhängerna kommer ifrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna