VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Älskade prickar och taxichaffisar som älskar fast hull

Rött med vita prickar. Jag tror ärligt talat inte att det kan bli bättre än så. Nu har preggot återhämtat sig från dagens stora insats, nämligen att klä på sig, sätta sig i en taxi, prata med en sjukt jobbig taxichaufför, prata med sjukt trevliga Cay Bond och Nyhetsmorgons trevliga programledare.

Taxichaffisen var en av de där snacksaliga typerna och han var så himla nyfiken på vad jag skulle göra på TV4. Jag orkade inte inte prata och hade heller ingen lust, men blev nästintill verbalt våldtagen. Efter mycket om och men berättade jag att jag skulle sitta med i soffan och prata om en sajt om kvinnors kroppar. Då började han berätta om artikeln i Aftonbladet. Att det var en annan tjej som startat något liknande där kvinnor kunde skicka in bilder och berättelser om sin kropp efter graviditeten. ”Det var jag”, svarade jag. Men han hävdade bestämt att det var någon annan eftersom kvinnan på bilden (jag) såg ut att vara från latinamerika. Jag sa inte emot. Orkade inte. När gubben efter en stund  började beskriva sin kvinnas fasta hull kände jag att jag ville hoppa ut från bilen, lyckligtvis var vi nästan framme.

Nu ska jag med små, korta steg försöka ta mig till Åhléns vid Skanstull. Karin har läskat och inspirerat mig med sina fina naglar. Jakten efter ett fint rosa nagellack kan börja.


Kommentarer


  1. Christer juli 9, 2012 on 15:58 Svara

    Det finns idioter överallt. Visst jag kan förstå att foto och verklighet är 2 skilda saker. Men som sagt. Oavsett hur du ser ut idag eller igår, så håller du på att ”ruva” på en unge. Då kan även utseendet förändras. Taxichauffören kanske hade en bild i huvudet och en annan är verkligheten.

    Förstår inte att taxi-chauffören inte förstår vad du säger om att du var med i Aftonbladet och sedan på väg till TV4. För mig hade det klickat direkt, men inte för andra… hmmm..envis j-vel

  2. Jeanette juli 9, 2012 on 16:56 Svara

    Åh, såg dig i morgonsoffan när jag satte på tvn imorse! 🙂

  3. Jesper/Bodypalace juli 9, 2012 on 18:44 Svara

    Roligt att det går så bra för dig och din blogg =)

  4. lovisa/polichinelle juli 9, 2012 on 20:40 Svara

    fantastisk klänning, och du i den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna