VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nattugglar på uteplatsen

20120629-010820.jpg
En liten släng av trädgårdskänsla, fast ändå inte. Natten är härligt sval, himmeln är mörkt blå med rosa och lilafärgade moln. Jag kan inte sova.

Känslan av att vara fånge i min egen kropp och i mitt eget hem psykar mig. Jag fick förlängd sjukskrivning och ska vila i tre veckor till. Känner mig som ett jävla kolli. Får ont av att gå och ont av att sitta förlänge. Tydligen får jag cykla och jag kan lova er en sak. Jag ska fan cykla minst två mil om dagen från och med imorgon. Att inte kunna röra på fläsket i form av att springa eller promenera knäcker mitt psyke. Jag känner mig som en svällande Barbamama.

Vill. Röra. På. Mig. Mår. Skit. Av. Att. Vara. Fysiskt. Inaktiv.

Nu har jag luftat mig och hoppas på att fröken Blund ska ta mig med storm. God natt.


Kommentarer


  1. merula juni 29, 2012 on 09:27 Svara

    Men ajaj, inte korsa benen vid foglossning!

  2. Emelie juni 29, 2012 on 09:50 Svara

    Jag förstår dig! Att inte ens kunna ta en promenad. Jag hade klättrat på väggarna!

  3. Anna Lindholm juni 29, 2012 on 11:06 Svara

    Hur fungerar simning? Är ju lite avlastande och säkert poppis för dina barn med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna